Past onze natuurlijke ondersteuning voor vrouwen in de overgang in jouw reformzaak, eko-winkel, theewinkel of andere winkel? Ondersteun je vrouwen in de overgang, ben je therapeut, overgangsconsulente, of coach en wil je met YU werken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: info@yuforyou.com

YU is hier verkrijgbaar

overgangssupplementen.nl

overgangssupplementen.nl is een webshop exclusief voor de vrouw in de overgang. In de toekomst zal het assortiment uitbreiden. Het is een website van overgangssupplementen.nl BV.

Maliebaan 98 | 3581 CZ Utrecht

Drogisterij van Gelder

Drogisterij van Gelder

Al 4 generaties een zelfstandige drogisterij en een begrip in Amsterdam.
Bij Van Gelder kun je terecht voor voedingssupplementen, superfood en natuurlijke gezicht-, haar- en huidverzorging. En persoonlijk advies! Betrouwbaar en professioneel voorzien zij jou van de juiste informatie. Ook op het gebied van de overgang.

Van Woustraat 237-239 | 1074 AS Amsterdam

Vitale Energie met Angelie

Theewinkel Stadskanaal

Eigenaresse Ria weet alles van thee. Het aanbod in haar winkel is dan ook ontzettend divers en van een hoge kwaliteit. Maar dat niet alleen! Als overgangsconsulent wil ze vrouwen helpen bij de overgangsverschijnselen die de overgang met zich meebrengt. En haar kennis over kruiden en de werking daarvan op het (vrouwelijk) lichaam komt hierbij goed van pas. Zij weet als geen ander welke kruiden een steuntje in de rug kunnen geven bij specifieke overgangsverschijnselen. Bij Ria ben je aan het goede adres om je te laten informeren over wat YU voor jou kan doen.

Eurostate 10 | 9501 DC Stadskanaal (Groningen)

Vitale Energie met Angelie

Vitale Energie met Angelie

Voor meer energie, vitaliteit en balans in je leven. Door middel van coachingstrajecten op het gebied van leefstijl, candida maar ook voeding en supplementen gaat Angelie met jou aan de slag om een nóg betere versie van jezelf te worden. Ontzettend waardevol, helemaal ten tijde van de overgang waarin er een heleboel verandert in je lichaam en geest.

Larixlaan 2 | 4285 DG Woudrichem

Praktijk Anculare Leende

Alle behandelingen die gegeven worden bij Praktijk Anculare zijn gericht op de totale mens. Oftewel: Lichaam én Geest!

Zevenhuizen 10a | 5595 XE Leende

Praktijk Natural Balanz

Anita Krijnen verleent zorg vanuit een holistische benadering, wat inhoudt dat men wordt behandeld als een geheel van lichamelijke, emotionele, geestelijke, sociale, culturele en spirituele aspecten. Anita is gespecialiseerd in vrouwelijke hormonen en de ondersteuning van vrouwen in de overgang.

Busweg 38 | 5632 PM Eindhoven