Inhoudsopgave

Dit artikel delen

De overgang – een periode die elke vrouw vroeg of laat in haar leven zal doormaken. Vaak zien we deze fase vanuit een Westers perspectief als een ongemakkelijke en ongewenste tijd, waarin opvliegers en andere klachten de kop opsteken, en waarin je je opeens oud en minder vitaal voelt. Maar wat als ik je vertel dat er een frisse, nieuwe kijk is op deze fase van het leven?

Nieuwe visie

In haar boek “Een Frisse Kijk op Opvliegers” neemt YU’s oprichter Gisela Timmermans je mee op een verhelderende reis naar een holistische benadering van de overgang en haar symptomen. Weg met de gangbare opvatting dat opvliegers simpelweg het gevolg zijn van een ontregeld warmtecentrum. Gisela onthult een boeiende nieuwe kijk, waarin Westerse en Oosterse inzichten samenkomen en waarbij de rol van de alvleesklier centraal staat.

Holistische benadering

De kern van deze holistische benadering is de overtuiging dat de natuur alles op een optimale manier heeft ontworpen. De natuur ziet de overgang niet als een last, maar als een natuurlijk en logisch proces. Het is het moment waarop een vrouw haar energie kan heroriënteren naar persoonlijke ontwikkeling, carrière, het vervullen van wijze rollen, en het bijdragen aan het grotere geheel van de samenleving. Geen maandelijkse schommelingen meer in emoties en stemmingen, maar een stabiele basis om vanuit te opereren.

Boordevol praktische tips en tricks

Deze visie sluit naadloos aan bij de taoïstische kijk op de overgang, die opvliegers ziet als niet-geankerde seksuele energie die in de basis een bron van vitale energie vormt. Gisela biedt niet alleen inzicht in deze verfrissende kijk op de overgang, maar voorziet haar lezers ook van praktische tips en tricks om deze nieuwe benadering in hun eigen leven toe te passen.

Must-read

Of je nu op zoek bent naar meer kennis, diepgaande inzichten of praktische handvatten, “Een Frisse Kijk op Opvliegers” is een must-read voor elke vrouw die deze fase van haar leven wil omarmen en optimaal wil benutten. Laat dit boek je inspireren en bevrijden van de traditionele opvattingen over de overgang. En omarm een nieuwe, verfrissende kijk op deze bijzondere levensfase.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsflits en blijf op de hoogte